loading…

Duminică noapte, în jurul orei 01.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, aflat în misiune de patrulare,  a observat  doi bărbați care demontau instalațiile de aer condiționat ce aparțineau unui magazin situat la parterul unui bloc din zona gării Constanța.

Aceștia au încercat să fugă la vederea oamenilor legii. Jandarmii i-au ajuns din urmă și au procedat la legitimarea și stabilirea identității acestora.

În urma verificărilor făcute, jandarmii au stabilit că D.A.  în vârstă de 36 ani  și M.M. în vârstă de 30 ani, intenționau să sustragă cele două instalații de aer condiționat cu scopul de a le vinde ulterior.

Jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare conform Codului de Procedură Penală și i-au condus pe făptuitori la sediul Secției 3 Poliție Constanța, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/constanta-hoti-prinsi-de-jandarmi-in-zona-garii-foto-24936.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/constanta-hoti-prinsi-de-jandarmi-in-zona-garii-foto-24936-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv