loading…

Cel puțin 22 de persoane au murit, iar alte zeci au fost rănite în urma a două atentate comise luni în Afganistan, anunță autoritățile afgane, citate de site-ul agenției Reuters.

Un insurgent taliban s-a aruncat în aer în Kabul, luni dimineață, provocând moartea a 14 agenți de securitate din Nepal care se deplasau cu un microbuz. Alte zece persoane au fost rănite în atentat, scrie Mediafax.

În momentul atacului, microbuzul se îndrepta spre ambasada Canadei, unde agenții nepalezi garantau securitatea.

Alte opt persoane au fost ucise, iar 18 au fost rănite într-un atentat comis într-o piață comercială din provincia Badakhshan, a declarat un oficial local, Naveed Frotan.

Insurgenții talibani au intensificat, în ultimele luni, atacurile împotriva serviciilor de securitate afgane și a trupelor străine din Afganistan.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/atac-terorist-cel-putin-22-de-morti-dupa-ce-doi-kamikaze-s-au-aruncat-in-aer-24953.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/atac-terorist-cel-putin-22-de-morti-dupa-ce-doi-kamikaze-s-au-aruncat-in-aer-24953-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv