loading…

Polițiștii au eliberat, de duminică și până luni la prânz, aproape 600 de dovezi de circulație proprietatilor ale căror mașini au fost afectate de grindina de dimensiunea unui ou care a căzut în Valea Jiului în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Sute de mașini din Valea Jiului au fost avariate de grindina ce a avut și dimensiunea unui ou, aproape 600 de proprietari prezentându-se până luni la prânz, la secțiile de poliție din localitățile Văii Jiului pentru a obține o dovadă de circulație.

”Până la această oră (luni la ora 11.30-n.r.) polițiștii de la serviciile rutiere din Valea Jiului au eliberat 582 dovezi de circulație pentru proprietarii mașinilor care au fost afectate de căderile de grindină din noaptea de sâmbătă spre duminică”, a declarat, astăzi, pentru Mediafax, Laura Bradu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara.

Potrivit sursei citate, cele mai multe dovezi de circulație au fost eliberate la Petroșani, 400 la număr.

Polițiștii din municipiul Lupeni au eliberat cinci dovezi de circulație, cei din municipiul Vulcan 60, în timp ce polițiștii din orașul Petrila au eliberat 90 de dovezi de circulație. Alte 27 de dovezi care permit șoferilor să circule cu mașinile fără a fi sancționați de polițiști au fost eliberate de oamenii legii din orașul Uricani.

Grindina care a avut chiar și dimensiunea unui ou a îndoit tabla de pe autovehicule și a spart lunete și parbrize.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/aproape-600-de-masini-avariate-de-grindina-cazuta-noaptea-trecuta-24944.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/aproape-600-de-masini-avariate-de-grindina-cazuta-noaptea-trecuta-24944-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv