loading…

Un bărbat de 60 de ani a fost atacat de urs, astăzi, în zona Bunloc – Dâmbul Morii din Brașov, suferind o fractură de braț și plăgi la abdomen, acesta fiind transportat la Spitalul Județean Brașov.

“Bărbatul în vârstă de 60 de ani era conștient, cu multiple plăgi mușcate și zgâriate la abdomen și membre”, a spus cpt. Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Brașov, potrivit Mediafax.

De asemenea, bărbatul a suferit o fractură deschisă la antebrațul drept și o plagă la torace în partea stângă. El a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Județean Brașov.

Acesta este al doilea caz din ultima perioadă de acest gen după ce luna trecută, în 28 mai, un tânăr de 19 ani, a fost atacat de urs, tot în zona Buloc. În acel caz tânărul a suferit mai multe plăgi la greznă, abdomen, torace și gât, însă a reușit să scape și să coboare singur din pădure, cerând ajutor.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/un-barbat-a-fost-atacat-de-urs-la-brasov-24891.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/un-barbat-a-fost-atacat-de-urs-la-brasov-24891-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv