loading…

O aeronavă de luptă siriană s-a prăbușit la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Hama, ca urmare a unor probleme tehnice, potrivit unei surse militare siriane, relatează Reuters online.

Sursa militară, citată de presa de stat siriană, nu a precizat când a avut loc accidentul și nici nu a oferit mai multe detalii, scrie Mediafax.

Mai multe avioane de luptă de fabricație rusească s-au prăbușit de la începutul anului, mai ales din cauza problemelor tehnice, în general atribuite vechimii aparatelor..

O sursă din cadrul forțelor rebele a declarat pentru Reuters că avionul prăbușit era un aparat rus de tipul MiG-21, dar acestă informație nu a putut fi verificată.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/un-avion-de-lupta-sirian-s-a-prabusit-la-scurt-timp-dupa-decolarea-de-pe-aeroportul-hama-24907.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/un-avion-de-lupta-sirian-s-a-prabusit-la-scurt-timp-dupa-decolarea-de-pe-aeroportul-hama-24907-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv