loading…

UEFA a deschis proceduri disciplinare împotriva Ungariei, Belgiei și Portugaliei, după ce suporterii celor trei echipe au creat probleme la meciurile disputate sâmbătă la Campionatul European, informează oficialii forului european, citați de Reuters

Comisia de Etică și Disciplină a UEFA a decis să deschidă 3 capete de acuzare împotriva federației maghiare după ce suporterii unguri au folosit torțe, au aruncat cu obiecte în teren și au creat probleme în tribună, la meciul cu Islanda.

Un martor, citat de agenția Reuters povestește că “poliția a fost nevoită să intre în sectorul ocupat de fanii maghiari iar un jucător al naționalei islandei a fost lovit de un obiect aruncat din tribună.”, în timp ce se bucura pentru reușita lui Gylfi Sigurdsson.

O altă procedură disciplină a fost deschisă împotriva Federației Belgiene, după ce suporterii au aprins torțe în timpul meciului câștigat împotriva Irlandei cu 3-0.

Nici Portugalia nu a scăpat și va primi, probabil, o amendă după ce un suporter a intrat pe teren la meciul 0-0 cu Austria, pentru a-și face un selfie cu vedeta portughezilor, Cristiano Ronaldo.

Deocamdată a fost stabilită doar data la care va fi audiată Federația de la Budapesta, 21 iunie, în timp ce Belgia și Portugalia vor fi judecate ulterior.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/uefa-a-deschis-proceduri-disciplinare-impotriva-ungariei-belgiei-si-portugaliei-24906.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/uefa-a-deschis-proceduri-disciplinare-impotriva-ungariei-belgiei-si-portugaliei-24906-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv