Autor:
Otilia Matei
| duminică, 19 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 16 Vizualizari

Zona în care au fost descoperite minorele

Trei minore au ajuns în stare gravă la spital după ce au consumat substanţe psihoactive empatogene din familia amfetaminelor. Acestea se află internate la spitalul din oraşul Salford, Marea Britanie.

Trei fete de 12 ani au ajuns la spital după ce au inghiţit mai multe tablete de ecstasy. Starea lor este extrem de gravă. 

Poliția britanică a fost anunțată sâmbătă noaptea că mai mulți minori consumă droguri, iar în urma acestui apel, fetele au fost descoperite şi transportate de urgență la spital. Autoritățile investighează cum ar fi putut intra minorele în contact cu tabletele Teddy, aşa cum sunt cunoscute printre consumatori sau dacă există vreun suspect care să le fi furnizat substanţele. 

Poliția a declarat că, din păcate, acest caz este cu adevărat dramatic, având în vedere că minorele sunt printre cele mai tinere victime ale drogurilor. 

Luna trecută, în acelaşi oraş, o tânără din de 17 ani a murit din cauza efectelor adverse ale acestui drog. Două persoane au fost arestate, descoperindu-se că au avut legătură directă cu decesul fetei, ei furnizându-i tabletele.


Este crucial ca tinerii să înțeleagă efectele consumul de droguri și să evite pe cât posibil să o ia pe această cale. De asemenea este foarte important ca ei să-și ofere sprijinul celor care au devenit deja victimele stupefiantelor, a declarat unul dintre polițiștii care s-a ocupat de caz.

Tag-uri:
ecstasy, minorele au consumat ecstasy, minore in stare critica, tablete teddy, salford anglia, stupefiante, consum de droguri anglia

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/salford2-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/salford2-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Otilia Matei | duminică, 19 iunie 2016 | 0 Comentarii | 16 Vizualizari Zona în care au fost descoperite minorele Trei...

Preluat de la EVZ