loading…

Răfuială cu bâte, lopeți și topoare în Drăgănești Olt. Scenele, de o incredibilă violență, au fost surprinse de camerele de supraveghere de la o casă.

În înregistrare apare inițial doar un bărbat care, înarmat cu o bâtă, se apropie de gardul adversarilor și începe să arunce cu pietre în curte. În scurt timp, apar însă mai mulți atacatori, printre care și femei. Lovesc gardul cu lopeți și bâte, ba chiar încearcă să îl escaladeze ca să intre peste locatarii vilei.

Totul a luat sfârșit după ce familia atacată a sunat la 112. Polițiștii i-au amendat pe atacatori pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Se pare că agresorii îi reproșau proprietarului casei că a făcut mărturisiri într-un dosar de evaziune fiscală.

Mai multe echipaje de poliție au patrulat întreaga zi în zonă, ca să prevină reizbucnirea scandalului. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/scandal-monstru-cu-lopeti-si-bate-de-lemn-intre-doua-familii-de-tigani-24926.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/scandal-monstru-cu-lopeti-si-bate-de-lemn-intre-doua-familii-de-tigani-24926-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv