loading…

România a câștigat, astăzi, medalia de bronz în proba de grup la Campionatele Mondiale de Gimnastică Aerobică, găzduite în premieră de Coreea de Sud, notează site-ul oficial al Federației Române de Gimnastică. Echipa națională a României a încheiat pe locul 3 în clasamentul final pe țări.

Cea de-a 14-a ediție a Campionatelor Mondiale de Gimnastică Aerobică, desfășurate timp de trei zile în Namdong Gymnasiun din străvechiul port Incheon – localitate cu 3 milioane de locuitori -, s-a încheiat duminică, scrie Mediafax.

Gimnaștii români au obținut medalia de bronz, la Grup – Gabriel Bocser, Bianca Gorgovan, Lucian Săvulescu, Lavinia Panaete, Dacian Barna -, cu punctajul total de 20.994. Această medalie se alătură celorlalte două, aurul obținut de Corina Constantin și argintul de la echipe.

China a câștigat aurul în proba de grup, cu punctajul total de 21.944, iar Italia a cucerit medalia de argint, cu 21.094 puncte.

De altfel, prin performanțele realizate, România s-a situat pe locul 3 în clasamentul pe națiuni din 39 de țări participante.

În finala concursului de la perechi, desfășurată tot duminică, Lavinia Panaete și Dacian Barna au încheiat pe locul 6.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/romania-a-castigat-medalia-de-bronz-in-proba-de-grup-la-campionatele-mondiale-de-gimnastica-aerobica-24912.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/romania-a-castigat-medalia-de-bronz-in-proba-de-grup-la-campionatele-mondiale-de-gimnastica-aerobica-24912-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv