loading…

După ce pe Facebook au circulat mai multe imagini însoțite de mărturia revoltătoare a soțului femeii bătute în plină stradă de un politician din Bistrița, Jenor Beudean, liberalul agresor dă acum vina pentru cele întâmplate pe femeia agresată, chiar afirmând că aceasta ar trebui să îi mulțumească pentru că a rămas în viață.

Un ziar local a intrat în posesia imaginilor de pe camerele de supraveghere care o surprind pe femeie traversând o stradă din Bistrița. Nu este însă foarte clar dacă aceasta traversa regulamentar sau nu, însă cert este că Jenor Beudean frânează brusc pentru a o evita. Imediat, femeia lovește nervoasă mașina politicianului.

Jenor Beudean, membru PNL: ‘Îmi pare rău, sincer, regret incidentul, dar mai bine trebuia să îmi mulțumească că a rămas cu viață, decât să îmi dea cu piciorul în autoturism. Am făcut o plângere doamnei. Din înregistrările trimise de Poliția Română se vede că este vinovată pentru trecerea pe culoarea roșie și lovirea autoturismului’.

RECOMANDARE – Un fost candidat PNL acuzat că a bătut o femeie pe stradă, după ce era să o calce cu mașina pe trecerea de pietoni! GALERIE FOTO / VIDEO

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/politicianul-care-a-batut-o-femeie-pe-strada-socheaza-sa-imi-multumeasca-ca-a-ramas-in-viata-24914.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/politicianul-care-a-batut-o-femeie-pe-strada-socheaza-sa-imi-multumeasca-ca-a-ramas-in-viata-24914-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv