loading…

Un incident a avut loc, duminică, în parcul Cișmigiu din București, o creangă desprinsă dintr-un copac a lovit cinci persoane dintre care trei erau copii, două persoane fiind transportate la spital, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență(ISU) București-Ilfov.

Potrivit ISU București-Ilfov, incidentul a avut loc în această seară, în parcul Cișmigiu din București.

O creangă s-a desprins dintr-un copac și a lovit cinci persoane, două femei și trei copii cu vârste cuprinse între trei și șase ani, notează Mediafax.

La fața locului au intervenit cu o ambulanță SMURD, o motocicletă SMURD și o autospecială de descarcerare. Potrivit ISU, “victimele nu sunt în stare gravă, prezintă escoriații și acuză dureri la nivelul capului”.

O mamă și copilul acesteia în vârstă de trei ani au fost transportați la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, celelalte refuzând transportul la spital.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/incident-grav-in-parc-c-creanga-desprinsa-dintr-un-copac-a-ranit-doua-femei-si-trei-copii-24924.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/incident-grav-in-parc-c-creanga-desprinsa-dintr-un-copac-a-ranit-doua-femei-si-trei-copii-24924-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv