Autor:
Otilia Matei
| duminică, 19 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 55 Vizualizari

Will Williams

Liderul grupării neo-naziste din America a declarat că înfiorătoarea crimă a cărei victimă a fost Jo Cox nu ar trebui să surprindă pe nimeni, întrucât, prin politica pro-refugiați, politicianul era o țintă sigură a grupurilor extremiste care susțin supremația rasei albe.

Citeşte şi: CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE în Marea Britanie. O deputată şi-a dat ULTIMA SUFLARE după ce a fost ÎNJUNGHIATĂ şi ÎMPUŞCATĂ de un BĂRBAT ce susţinea iesirea din UE. Campania pentru REFERENDUM a fost SUSPENDATĂWill Williams, liderul neo-naziștilor din America a declarat publicației Daily Mail că el nu se simte vinovat pentru tragedia din Marea Britanie. 

Am auzit că ea (n.r. Jo Cox) era încântată de ideea de a aduce refugiații musulmani în Anglia. Puteți înțelege de ce a pățit-o. Oamenii s-au opus acestei politici, iar din acel moment, Cox a devenit țintă. Mair a reprezentat efectul acestei situații.


Vă reamintim că vineri, 17 iunie, deputata britanică, Jo Cox, a fost împușcată mortal şi înjunghiată în Birstall, West Yorkshire. Femeia, în vârstă de 41 de ani a decedat la spital după ce a fost transportată în stare critică. În același incident a fost înjunghiat și un bărbat de 40 de ani. 

Din informațiile jurnaliștilor britanici, bărbatul ar fi fost un activist care milita pentru ieșirea Marii Britanii din UE. VEZI ŞI: Povestea CUTREMURĂTOARE a deputatei britanice, OMORÂTĂ de un DEZAXAT în numele BREXITULUI. Doi copii au rămas ORFANI | GALERIE FOTO

Înainte de a adera la Alianță la începutul anului 1992, Williams a lucrat pentru Ben Klassen și Biserica Creatorului (COTC). Timp de aproximativ un an, Williams și prima sa soție, Lucinda, locuiau într-un apartament cu două camere, deasupra unui birou deasupra redacției lui Klassen, contribuind la publicarea buletinul lunar informativ, Loialitatea Rasială.

Ben Klassen a fost și cel care i-a căsătorit pe cei doi, Williams alegând o dată de “bun augur” – 08.08.1988 adică 8.8.88, simbolul numeric fiind foarte important pentru nazişti, traducându-se prin „Heil Hitler”.

Gruparea neo-nazistă din America, “Alianţa Naţíonală” a fost fondată în 1974 de către William Pierce. Acesta este autorul unei controversate lucrări, intitulată “Jurnalele lui Turner”, un manifest extremist camuflat sub forma unei ficţiuni despre o acţiune de purificare etnică globală încheiată cu succes.

Se crede că această carte publicată la patru ani după ce a fost înfiinţată Alianţa Naţională a reprezentat sursa de inspiraţie a teroristului Timothy McVeigh, care a aruncat în aer o clădire federală în Oklahoma în 1995. În urma acestui incident au murit 168 de oameni.

Tag-uri:
will williams, neo-nazist, alianta nationala, grupare neo-nazista, jo cox, deputata britanica ucisa, joe cox ucisa, lider neo-nazistilor apara crima, william pierce, Timothy McVeigh

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/jo-cox-11-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/jo-cox-11-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Otilia Matei | duminică, 19 iunie 2016 | 0 Comentarii | 55 Vizualizari Will Williams Liderul grupării neo-naziste din America a...

Preluat de la EVZ