loading…

Cel puțin 11 copii și un adult s-au înecat, după ce ambarcațiunile turistice pe care se aflau au fost prinse într-o furtună pe un lac din regiunea Carelia, în nord-vestul Rusiei, a anunțat Comisia rusă de anchetă, relatează RT pe pagina electronică.

Potrivit Ministerului pentru Situații de Urgență, echipele de salvare au reușit până acum să salveze 11 de persoane. Copiii erau cazați în tabăra de vară de la Syamozero și călătoreau pe lac la bordul a două bărci și o plută. Una dintre bărci s-a răsturnat din cauza vântului puternic, scrie Mediafax.

La bordul celor trei ambarcațiuni de agrement implicate în accident se aflau 47 de copii și patru adulți, a comunicat purtătorul de cuvânt al Comisiei de anchetă, Vladimir Markin.

“Conform datelor preliminare, zece de copii din Moscova, au murit pe lacul Syamozero. Condoleanțe familiilor și prietenilor [victimelor]”, a scris pe Twitter primarul capitalei ruse, Serghei Sobianin.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/cel-putin-11-copii-si-un-adult-s-au-inecat-in-urma-unei-furtuni-pe-un-lac-24911.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/cel-putin-11-copii-si-un-adult-s-au-inecat-in-urma-unei-furtuni-pe-un-lac-24911-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv