Autor:
Otilia Matei
| duminică, 19 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 210 Vizualizari

Lee Kaplan

Un caz terifiant a şocat comunitatea dintr-un mic orăşel american. Poliţia a salvat 12 fete ţinute prizoniere de un bărbat care face parte din comunitatea Amish. Acesta a fost acuzat de nenumărate fapte de abuz sexual şi privare de libertate. Faptele sale par desprinse dintr-un film de groază, însă, din păcate sunt adevărate.

Lee Kaplan în vârstă de 51 de ani a fost arestat după ce autorităţile au descoperit că o familie i-a oferit acuzatului, fiica în vârstă de 14 ani în schimbul unei sume de bani. 

În casa acestuia au fost descoperite 12 fete cu vârste cuprinse între 6 luni şi 18 ani. Tânăra de 18 ani le-a declarat poliţiştilor că este mama a două dintre fete de 6 luni, respectiv 3 ani, air tatăl este Kaplan.

Părinţii care au fost descoperiţi că intenţionau să-şi vândă fiica le-au explicat poliţiştilor că urmau să-şi piardă ferma, până când Kaplan a intervenit şi i-a salvat. 

O vecină a anunţat autorităţile imediat ce a observat în curtea suspectului mai multe fete. Femeia a spus că era îngrijorată de starea lor şi a decis să acţioneze astfel.

„Sunt atât de triste şi li se citeşte teama în priviri. Îi tot spun soţului meu că ceva este în neregulă în casa aceea şi de-asta am hotărât să anunţ poliţia.


Acum, poliţia încearcă să identifice părinţii fetelor, însă familia care a intenţionat să-şi vânda fiica a declarat că 9 dintre tinerele aflate în casa lui Kaplan sunt copiii lor, însă nu s-a descoperit niciun certificat de naştere care să ateste acest lucru. 

După investigaţii, s-a descoperit că tinerele nu frecventau şcoala şi nu fuseseră niciodată la un medic, însă, nu păreau a avea vreo problemă vizibilă. Acum, acestea se află în siguranţă, departe de ororile la care au fost supuse ani de zile. 

Tag-uri:
lee kaplan, amish, fete rapite, tinere abuzate sexual, caz halucinant sua, barbat amish acuzat de abuzuri sexuale, fete prizoniere

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/lee-kaplan-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/lee-kaplan-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Otilia Matei | duminică, 19 iunie 2016 | 0 Comentarii | 210 Vizualizari Lee Kaplan Un caz terifiant a şocat comunitatea...

Preluat de la EVZ