Autor:
Otilia Matei
| duminică, 19 iunie 2016 | 1 Comentarii
| 370 Vizualizari

Traian Băsescu

Traian Băsescu răspunde acuzaţiilor lansate prin intermediul teleziviunilor Antena 3 şi România Tv printr-o postare ironică pe contul său oficial de Facebook.

Preşedintele partidului PMP a fost acuzat de unii din participanții la emisiunile posturilor Antena 3 și România TV de trafic de influenţă şi luare de mită în cazul condamnatului Bercea Mondial.

“Autodenunţ”! De la diverşi mincinoşi, prin intermediul televiziunilor Antenei 3 şi România TV aflu că parte din banii daţi de familia Bercea au ajuns la mine. Să presupunem că sunt unii care ar putea crede asemenea aberaţii, dar în acest caz încep eu să am o problemă şi nu înţeleg: la cine am făcut traficul de influenţă şi cu cine am împărţit banii pentru a-l “ajuta” pe Bercea Mondial să primească zece ani de închisoare?

Poate la George Maior şi/sau Florian Coldea pentru că ei controlau “câmpul tactic” din justiţie prin generalul Dumbravă?

Poate la Laura Codruţa Koveşi pentru că şi despre ea a strigat Bercea Mondial din dubă că ar fi mituit-o , poate chiar prin mine ?

Poate la Livia Stanciu pentru că şi numele ei a fost pomenit de Bercea Mondial din dubă ? Cred că aici „ne apropiem de adevăr” pentru că la ICCJ Bercea Mondial a fost condamnat la 10 ani de închisoare .


Şi dacă cele patru nume enumerate, prin care “am traficat influenţă” nu-i satisfac pe interesaţii în propagarea minciunii, oare cu cine mai puteam aranja “eliberarea” lui lui Bercea Mondial la 10 ani de închisoare ?

În cadrul emisiunilor difuzate de cele două posturi, invitaţii au declarat că Traian Băsescu a făcut presiuni asupra procurorului care se ocupa de caz, iar o parte din banii daţi de familia lui Bercea Mondial – 2 milioane de euro – au ajuns la el.

Desigur ar mai fi o variantă…trafic de influenţă la procurorul Iacobescu de la Slatina, căruia i s-a luat dosarul, contra două milioane de dolari, „plătiţi” prin intermediul Bălosului (cum îl alint eu pe Cornel Nistorescu) sau prin Luis Lazarus, cel mai reprezentativ specialist în „urme şi mirosuri” al televiziunilor de ştiri.

Şi dacă nici aşa nu merge, “realitatea” ar putea fi aceea că din banii de la Bercea mi-am cumpărat un teren pe lîngă grădina zoologică şi apartamentul din Mihăileanu, lăsîndu-l pe bietul Bercea Mondial în ghearele justiţiei ?

Nistorescu, Isaura, Lazarus, Căpăţână, Abraham, A3, nu găsiţi voi o explicaţie “inteligentă” ?.

Vă reamintim că în dosarul în care rudele lui Bercea Mondial făceau intervenții la magistrați, interlopul a fost arestat preventiv în 20 februarie 2011, pentru tentativă de omor. El l-ar fi înjunghiat pe nepotul său, Ionuț Anghel, zis Mercedes. Procesul a durat trei ani, iar toate instanțele l-au găsit vinovat pe interlop. În dosar au mai fost condamnați fiul său Florin Anghel – complicitate la tentativă de omor, și soția sa, Fănica Anghel, zisă Stela – instigare la mărturie mincinoasă.

Tag-uri:
traian basescu, laura kovesi, autotdenunt traian basescu, presedintele PMP, bercea mondial, trafic de infleunta, luare de mita, autodenunt

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/traian-basescu-a-continuat-razboiul-cu-csm-cu-alte-declaratii-465x390-3.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/traian-basescu-a-continuat-razboiul-cu-csm-cu-alte-declaratii-465x390-3-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Otilia Matei | duminică, 19 iunie 2016 | 1 Comentarii | 370 Vizualizari Traian Băsescu Traian Băsescu răspunde acuzaţiilor lansate prin...

Preluat de la EVZ