loading…

Aproximativ 40.000 de turiști au ajuns, de Rusalii, pe litoralul românesc, cei mai mulți alegând, ca în fiecare an, stațiunea Mamaia.

Pentru hotelierii de la malul mării, minivacanța de Rusalii a însemnat primul eveniment major din această vară și spun că cel puțin jumătate din cele peste 80 de mii de locuri de cazare de pe litoral au fost ocupate, notează Mediafax.

Cei mai mulți turiști au venit în stațiunea Mamaia, atrași de viața de noapte și de faptul că stațiunea a fost deschisă ceva mai devreme decât sudul litoralului. Fiecare hotel a venit cu diverse oferte pentru această minivacanță, având reduceri care ajung și până la 30 la sută față de tariful normal din această perioadă a anului.

În plus, cele trei zile de „week-end” au venit la pachet cu multe opțiuni de distracție, evenimente culturale, sport și modă. Hotelierii și-au așteptat turiștii cu pachete speciale pentru acest week-end, chiar cu masă de Rusalii inclusă, cluburile au venit cu nume sonore din industria muzicală, dj internaționali, petreceri pe plajă sau la piscină, posibilitatea de vizionare a meciurilor în aer liber, plimbări cu telegondolă și multă distracție pentru toate vârstele în parcul acvatic Aqua Magic și în Satul de Vacanță.

Constanța a găzduit, astăzi, Parada SkirtBike, începând cu oră 16.00, în parcarea Maritimo, pentru a susține comunitatea bicicliștilor, eveniment în cadrul căruia au fost pregătite concursuri și multe premii pentru cei înscriși la defilare. După ora 17.00, doamnele și domnișoarele în fustițe au plecat la defilare, pe un traseu care a plecat din parcarea Maritimo și apoi a urmat ruta bulevardul Aurel Vlaicu, bulevardul Lăpușneanu, bulevardul Mamaia, zona Rex, Cafe del Mar.

De asemenea, după 40 de ani, Constanța va avea, din nou, festival de teatru. În perioadă 20 – 26 iunie, în Piața Ovidiu vor juca diverse trupe de teatru din țara sau străinătate la Festivalul Internațional “Miturile cetății”.

Distracția din Mamaia nu a fost lipsită de incidente. Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă după ce o tânără de 25 de ani a fost rănită, sâmbătă seară, într-un club din stațiunea Mamaia. Deși, inițial, s-a presupus că fata ar fi fost înjunghiată, conform martorilor prezenți la incident, aceasta ar fi consumat prea mult alcool și ar fi căzut de pe o masă, rănindu-se în cioburile paharelor sparte.

De asemenea, polițiștii încearcă identificarea unui șofer teribilist, care a intrat cu automobilul de lux pe plajă, sâmbătă dimineața, în zona cluburilor de fițe din Mamaia. El riscă acum o sancțiune contravențională de 20.000 de lei.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/aproximativ-40-000-de-turisti-au-ajuns-de-rusalii-pe-litoral-24918.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/aproximativ-40-000-de-turisti-au-ajuns-de-rusalii-pe-litoral-24918-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv