loading…

Alertă în Gara din Bruxelles! Poliția a evacuat imobilul, iar circulația trenurilor a fost întreruptă o jumătate de oră mai târziu, între gările Bruxelles-Nord și Bruxelles-Midi, transmite Agerpres care citează presa internațională.

Două valize abandonate au fost găsite în Gara centrală din Bruxelles. Ele se aflau în apropierea ghișeelor, a explicat purtătorul de cuvânt al poliției federale, Peter De Waele. EL a mai precizat și că evacuarea s-a produs pentru că poliția nu vrea să-și asume niciun risc, potrivit LaCapitale.be.

Circulația trenurilor a fost întreruptă din ordinul poliției către ora locală 12:30, a anunțat Societatea Națională de Căi Ferate Belgiene (SNCB) pe contul său de Twitter. Trenurile continuă să treacă prin fața Gării centrale, dar fără să oprească, potrivit SNCB.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/alerta-in-gara-din-bruxelles-sute-de-oameni-au-fost-evacuati-24900.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/alerta-in-gara-din-bruxelles-sute-de-oameni-au-fost-evacuati-24900-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv