Autor:
Petrisor Cana
| miercuri, 01 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 8 Vizualizari

Ziua Porţilor DEschise la MAI, pe 1 iunie, pentru toţi copii

Unul dintre cele mai serioase minsitere din România îşi va deschide porţile pentru cei mici, de Ziua Internaţioală a Copilului. De “Ziua Porților Deschise”, micuţii se pot juca de-a ministrul sau pot să ia locul şefilor din poliţie, jandarmerie sau de la pompieri, pentru a vedea cum se iau deciziile importante în caz de urgenţă.

De asemenea, în parcarea din fața clădirii MAI, sirenele şi girofarurile vor face deliciul copiilor care vor putea urmări și chiar lua parte la exerciții de autoapărare sau de acordare a primului-ajutor, vor putea urca în elicopterele Inspectoratului General de Aviație, în mașinile polițiștilor și jandarmilor și în șalupele polițiștilor de frontieră.

Nelipsiţi de la distracţia anuală vor fi câinii poliţişti. În premieră, poliția va prezenta unitatea mobilă cu ajutorul căreia sunt identificate victimele dezastrelor, iar în rol de “Spiderman” vor fi jandarmii montani care se vor căţăra pe clădirea MAI, în timpul unui exercițiu de escaladare a clădirii.

Ziua Porților Deschise la MAI are loc la sediul ministerului din Piața Revoluției, numărul 1A, din București, între orele 08.00-13.00.Tag-uri:
ziua copilului, ziua portilor deschise, 1 iunie, ministerul afacerilor interne, MAI, copii, joaca, politisti, jandarmi, pompieri, caini politisti, sirene

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/porti-deschise-copii-mai-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/porti-deschise-copii-mai-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Petrisor Cana | miercuri, 01 iunie 2016 | 0 Comentarii | 8 Vizualizari Ziua Porţilor DEschise la MAI, pe 1...

Preluat de la EVZ