loading…

Ploile abundente de marți au afectat 31 gospodării din satul Calbor din județul Brașov, doi copii și o persoană cu handicap fiind evacuați cu ajutorul pompierilor.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov a intervenit cu o autospecială și două motopompe de la Detașamentul din Făgăraș după ce pârâul Calbor din localitate a ieșit din matcă și a inundat 31 de gospodării.

Pompierii au ajutat sătenii să evacueze doi copii și o persoană cu handicap din locuințele afectate de apă.

“Au fost afectate 31 de gospodării, nouă dintre ele au apă în beciuri, iar cea mai afectată are apă până la nivelul geamului. Nu se poate folosi apa din fântâni din cauza nămolului format“, a declarat comandantul Detașamantului de Pompieri Făgăraș, lt. col. Dorin Moldovan.

De asemenea, într-un sat învecinat, Boholț, au fost afectate trei gospodării, însă sătenii s-au descurcat cu motopompa satului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/zeci-de-gospodarii-dintr-un-sat-brasovean-afectate-de-inundatii-24076.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/zeci-de-gospodarii-dintr-un-sat-brasovean-afectate-de-inundatii-24076-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv