Autor:
Radu Andreea
| marţi, 31 mai 2016 | 0 Comentarii
| 387 Vizualizari

Penitenciarul craiova

Momente de panică la Penitenciarul din Craiova după ce un incendiu a izbucnit într-o celulă. Sute de puşcăriaşi au fost evacuaţi, iar trei dintre aceştia au fost intoxicaţi cu fum.

UPDATE: “În cursul zilei de 31.05.2016, ora 09.00, un deţinut cazat singur în cameră şi-a incendiat obiectele personale. Imediat după producerea evenimentului, s-au luat toate măsurile necesare pentru evacuarea deţinuţilor şi personalului din pavilionul respectiv, precum şi pentru stingerea şi limitarea incendiului. De asemenea, prin apelarea numărului unic de urgenţă 112 a fost solicitat sprijinul ISU.
Ca urmare a acestui incident a fost necesară prezentarea la spital a unui deţinut, pentru intoxicaţie cu monoxid de carbon, iar la nivelul unităţii s-au acordat îngrijiri medicale pentru un alt deţinut şi pentru un angajat al penitenciarului.
Conducerea penitenciarului va demara o anchetă internă, pentru  a analiza cauzele şi contextul producerii acestui eveniment”, a declarat subcomisarul Marian Gînjoveanu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului de Maximă Siguranţă Craiova

Din primele informații, se pare că un deținut, condamnat la 20 de ani de închisoare pentru omor, a reușit să se baricadeze în baie și să dea foc celulei. Acesta a fost transportat cu ambulanța la spital, în urma intoxicării cu fum.

Trei deţinuţi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii au intervenit și au lichidat incendiul, în timp ce unii deţinuţi au fost imobilizați pentru că deveniseră violenţi.

La faţa locului se desfăşoară o anchetă. 

Tag-uri:
incendiu, incendiu Craiova, incendiu inchisoare, penitenciarul craiova, Craiova, inchisoare

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/puscaria-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/puscaria-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Radu Andreea | marţi, 31 mai 2016 | 0 Comentarii | 387 Vizualizari Penitenciarul craiova Momente de panică la Penitenciarul din...

Preluat de la EVZ