loading…

Republica Moldova este interesată de normalizarea relațiilor cu Rusia, a declarat astăzi vicepremierul moldovean Octavian Calmic, după o întrevedere cu omologul său rus, Dmitri Rogozin, informează site-ul agenției Tass.

Am stabilit să avem o nouă întâlnire pentru a discuta despre ameliorarea relațiilor dintre țările noastre. Atât Republica Moldova, cât și Rusia au exprimat disponibilitate în acest sens“, a afirmat Calmic, apreciind că relațiile bilaterale tind să se amelioreze.

Octavian Calmic, care este și ministru al Economiei, a dat asigurări că Administrația de la Chișinău face toate eforturile pentru eliminarea restricțiilor ruse la importurile de alcool, fructe și alte produse de fabricație moldoveană.

Sigur că noi va trebui să garantăm calitatea produselor moldovene. În același timp, partea rusă are unele cerințe asupra unor activități politice ale Republicii Moldova”, inclusiv asupra relației Chișinăului cu Tiraspolul, a precizat Calmic.

Discuțiile cu Dmitri Rogozin au fost “deschise”, a subliniat Calmic.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/republica-moldova-vrea-imbunatatirea-relatiilor-cu-rusia-24070.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/republica-moldova-vrea-imbunatatirea-relatiilor-cu-rusia-24070-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv