loading…

Modelul turc, Merve Buyuksarac, desemnată Miss Turcia în 2006, a fost condamnată astăzi de un tribunal turc, la o sentință de 14 luni de închisoare cu suspendare, după ce ar fi postat pe o rețea de socializare insulte la adresa președintelui turc, Recep Tayyip Erdogan, scrie Associated Press.

Merve Buyuksarac, în vârstă de 27 de ani, a fost găsită vinovată de un tribunal turc la acuzația de insultare a unui oficial public.

Ea va fi obligată să execute pedeapsa dacă va lansa alte acuzații și insulte.

Modelul turc a fost reținut pentru o scurtă perioadă după ce a postat un poem satiric pe contul de Instagram în 2014. Dar procurorii turci au acuzat-o de insulte aduse lui Erdogan, care era premier la acea vreme.

De la începutul mandatului de președinte din 2014, Erdogan a depus plângere pentru circa 2.000 de cazuri de defăimare în baza unei legi care permite condamnarea la închisoare pentru insultarea președintelui.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/o-fosta-miss-a-fost-condamnata-la-inchisoare-pentru-insulte-adresate-presedintelui-turc-erdogan-24051.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/o-fosta-miss-a-fost-condamnata-la-inchisoare-pentru-insulte-adresate-presedintelui-turc-erdogan-24051-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv