loading…

Naționala antrenată de Gerardo Martino este în pericol să rateze Copa America, din cauza propriei Federații, care acuză guvernul de la Buenos Aires că se implică în alegerile pentru desemnarea președintelui forului fotbalistic din Argentina, potrivit publicației argentiniene Clarin.

Naționala Argentinei se află într-un cantonament în California, iar Comitetul Executiv va supune la vot dacă vicecampioana mondială se va întoarce la Buenos Aires, după ce guvernul este acuzat că se implică în votul pentru desemnarea noului președinte al Federației Argentiniene de Fotbal.

“Alegerile sunt suspendate pentru 90 de zile și ar mai putea fi suspendate încă 90 de zile. Doi inspectori au fost trimiși să facă o anchetă internă. Este clar un amestec în viața Federației Argentiniene de Fotbal. Vom cere CONMEBOL și FIFA să evalueze dacă acest lucru este împotriva regulilor instituțiilor. Comitetul Executiv va decide dacă naționala trebuie să se întoarcă în Argentina”, a spus Damian Dupiellet, secretarul administrativ al Federației Argentiniene, potrivit ediției online a publicației argentiniene Clarin.

FIFA a exclus mai multe reprezentative din competițiile internaționale, printre care Nigeria, Camerun sau Indonezia, din cauză că guvernele acestor țări s-au implicat în munca depusă de federațiile de fotbal.

Argentina are drept obiectiv cucerirea trofeului la ediția centenară a Copei America, după ce anul trecut a fost învinsă de Chile, la loviturile de departajare.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/nationala-argentinei-in-pericol-sa-rateze-copa-america-24079.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/nationala-argentinei-in-pericol-sa-rateze-copa-america-24079-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv