Autor:
Gabriel Mihai
| marţi, 31 mai 2016 | 2 Comentarii
| 1057 Vizualizari

Scoala Bucuresti

Şcoala nr 99 din Capitală a fost scena unui incident destul de şocant pentru o instituţie de învăţământ, la care a fost nevoie de intervenţia pe loc a 5 echipaje SMURD şi a pompierilor. În urma celor întâmplate, 3 elevi au fost duşi de urgenţă la spital.

Incident şocant la şcoala nr 99 din Capitală, acolo unde 5 elevi au anuţat că se simt foarte rău în timpul unei ore de fizică. Profesorul acestora a sunat de urgenţă la numărul 112, iar la faţa locului au ajuns cinci echipaje SMURD, pentru a ajuta copiii, potrivit digi24.

Medicii care au ajuns la faţa locului au observat că trei dintre elevi se simţeau foarte rău şi aceştia au fost trimişi de urgenţă la spital.

Toţi elevii se aflau la ora de Fizică, într-un laborator de Chimie şi Fizică. Se pare că geamurile laboratorului respectiv nu se puteau deschide, iar acest este posibil să fi dus la acest incident.

Alţi doi copii au primit îngrijiri la faţa locului, iar pompierii au chemat şi alte ambulanţe la şcoala respectivă, pentru a preveni şi leşinul altor elevi.

Tag-uri:
elevi, scoala bucuresti, elevi lesinati, scoala nr 99, smurd, pompieri, scolari, lesin, chimie fizica, laborator, copii lesinati, copii bucuresti, copii, ambulante smurd, ambulante, copii spitalizati, copii spital, scoala bucuresti copii

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/scoala-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/scoala-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Gabriel Mihai | marţi, 31 mai 2016 | 2 Comentarii | 1057 Vizualizari Scoala Bucuresti Şcoala nr 99 din Capitală a...

Preluat de la EVZ