loading…

Helmuth Duckadam a analizat prestația echipei naționale atât în campania de calificare, cât și în meciurile amicale din ultima perioadă și a tras o concluzie pesimistă: România nu primește notă de trecere.

“Dacă ar fi să dau o notă națională, ar fi nota 4, dacă vrem să fim realiști. Haideți să ne amintim cum ne-am calificat. Grecia n-a contat, pe Feroe i-am bătut greu, cu Irlanda am scos un egal muncit. Valoarea echipei naționalei nu este cea pe care ne dorim”, a spus Helmuth Duckadam la ProSport LIVE.

Fostul mare portar al Stelei este de părere că actuala echipa reprezentativă ar avea mari probleme și în preliminariile UEFA Champions League.

“Keșeru n-ar trebui să lipsească. A dat acel foarte important cu Feroe, de la Ploiești, plus că are experiență internațională față de Alibec, spre exemplu. Cred că alegerea dificilă va fi la Maxim. Cred că această echipă națională nu s-ar califica în grupele UEFA Champions League. Va fi foarte greu să trecem de grupe la EURO, jucătorii trebuie să se autodepășească”, a declarat Helmuth Duckadam la ProSport LIVE.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/helmuth-duckadam-avem-o-nationala-de-nota-4-24046.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/helmuth-duckadam-avem-o-nationala-de-nota-4-24046-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv