loading…

Coordonatorul Poliției Locale Sector 1, Emanoil Bocean, a fost reținut pe 24 de ore sub acuzația de trafic de influență.

Conform unor surse citate de Mediafax, coordonatorul Poliției Locale Sector 1 a fost reținut într-un dosar cu un prejudiciu de circa 2 milioane de lei.

Procurorii DNA Ploiești au făcut percheziții, în această dimineață, la sediul Poliției Locale Sector 1, în biroul coordonatorului structurii, Emanoil Bocean, acesta fiind și fost consilier al fostului primar Andrei Chiliman. Surse judiciare declarau că este vorba despre un dosar nou, în care există suspiciuni de luare de mită.

Ulterior, Bocean a fost adus la sediul Direcției Naționale Anticorupție Ploiești cu mandat pentru a fi audiat.

Coordonatorul Poliției Locale Sector 1 a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor, la intrarea în sediul DNA Ploiești.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/coordonatorul-politiei-locale-sector-1-retinut-intr-un-dosar-cu-prejudiciu-de-2-milioane-lei-24068.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/coordonatorul-politiei-locale-sector-1-retinut-intr-un-dosar-cu-prejudiciu-de-2-milioane-lei-24068-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv