loading…

Coordonatorul Poliției Locale Sector 1, Emanoil Bocean, a fost adus la sediul Direcției Naționale Anticorupție Ploiești cu mandat pentru a fi audiat, după perchezițiile de astăzi de la sediul Poliției Locale Sector 1, din biroul acestuia.

Coordonatorul Poliției Locale Sector 1, Emanoil Bocean, a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor, la intrarea în sediul DNA Ploiești.

El a fost adus cu mandat pentru a fi audiat.

Procurorii DNA Ploiești au făcut percheziții, în această dimineață, la sediul Poliției Locale Sector 1, în biroul coordonatorului structurii, Emanoil Bocean, acesta fiind și fost consilier al fostului primar Andrei Chiliman.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că este vorba despre un dosar nou, în care există suspiciuni de luare de mită.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/coordonatorul-politiei-locale-sector-1-audiat-dupa-perchezitiile-din-biroul-acestuia-24057.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/coordonatorul-politiei-locale-sector-1-audiat-dupa-perchezitiile-din-biroul-acestuia-24057-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv