Autor:
Gabriel Mihai
| marţi, 31 mai 2016 | 0 Comentarii
| 911 Vizualizari

Jandarmi percheziţie

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au efectuat în cursul dimineţii de marţi controale la sediul Poliţiei Locale din Sectorul 1, la biroul consilierului primarului Andrei Chiliman. Totodată, DNA a dispus reținerea pentru 24 de ore a consilierului personal al lui Andrei Chiliman, Emanoil Bocean.

UPDATE: Potrivit realitatea.net, procurorii DNA au dispus reținerea pentru 24 de ore a consilierului Emanoil Bocean pentru infracțiuni de luare de mită.Procurorii de la DNA l-au ridicat pe consilierul primarului din sectorul 1, Andrei Chiliman. Consilierul personal al primarului, Emanoil Bocean, este acuzat pentru luare de mită pe Emanoil Bocean, potrivit mediafax.

Poliţiştii au făcut mai multe percheziţii la sediul Poliţiei Locale Sector I,  în biroul coordonatorului structurii, Emanoil Bocean, acesta fiind şi fost consilier al fostului primar Andrei Chiliman.

Consilierul este acuzat că ar fi încasat în ultimii ani bani de la cei care ar fi vrut să încheie contracte cu Primăria Sectorului 1.

Primarul, dar şi mai mulţi consilieri se află în vizorul procurorilor DNA de mai mult timp. În acest dosar, procurorii aveau chiar şi o formulă prin care se împărţeau banii între consilieri şi primari.

Sumele primate ca şi mită se ridicau chiar şi la 15.000 de euro.

Tag-uri:
Andrei Chiliman, Emanoil Bocean, Primăria Sectorului, sector 1, dna, procurori, perchezitii, politie, Locale Sector

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/jandarmi-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/jandarmi-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Gabriel Mihai | marţi, 31 mai 2016 | 0 Comentarii | 911 Vizualizari Jandarmi percheziţie Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie...

Preluat de la EVZ