loading…

Cinci elevi de la Școala nr. 99 din Capitală sunt evaluați, la ora transmiterii știrii, de mai multe echipe de medici SMURD după ce au acuzat probleme respiratorii, anunță oficiali din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

Cinci elevi de la Școala nr. 99 din Capitală au fost evaluați de mai multe echipe de medici SMURD după ce au acuzat probleme respiratorii, anunță oficiali din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

Ulterior, un al șaselea elev a acuzat probleme respiratorii. Acesta a fost supus investigațiilor medicale la fața locului.

Reprezentanții școlii nr. 99 din Capitală au solicitat ajutor medicilor, printr-un apel la 112, după ce mai mulți copii au acuzat probleme respiratorii, anunță oficiali din cadrul ISU. Potrivit sursei citate, și un profesor al unității de învățământ, în vârstă de 70 de ani, acuză dureri de cap, urmând să fie transportat la spital.

La fața locului au fost trimise cinci ambulanțe SMURD, medicii găsind cinci copii, cu vârste între 12-13 ani, care acuzau probleme respiratorii. Au fost evaluați la cabinetul medical al școlii iar în cazul a trei dintre ei s-a luat decizia să fie transportați la Spitalul Marie Curie, mai precizează oficialii ISU.

La unitatea de învățământ a fost trimisă și o autospecială de cercetare de tip CBRN, pentru a identifica eventuale substanțe care ar fi putut produce problemele elevilor.

Din primele informații, elevii se aflau în sala de clasă în momentul în care au început să se simtă rău.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/cinci-elevi-evaluati-de-medici-dupa-ce-au-acuzat-probleme-respiratorii-24055.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/cinci-elevi-evaluati-de-medici-dupa-ce-au-acuzat-probleme-respiratorii-24055-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv