loading…

Șoferul unui autocamion a murit după ce s-a răsturnat cu autocisterna încărcată cu 30 de tone de motorină, care s-au scurs pe șosea, accidentul având loc pe raza localității vasluiene.

Șoferul, în vârstă de 37 de ani, se îndrepta spre vama Albița, pentru a ajunge în Republica Moldova.

“A fost o o descarcerare extrem de grea, din păcate, șoferul era decedat, cu leziuni severe, incompatibile cu viața. Chiar dacă ar fi fost scos mai repede, nu cred că ar fi avut șanse de supraviețuire, leziunile erau foarte grave, cred că a decedat pe loc”, a declarat, pentru Mediafax, doctorul Gabriel Olaru de la SMURD Vaslui.

Intervenția echipajelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui a fost dificilă.

“Echipajele ISU au intervenit pentru degajarea carosabilului unde s-a produs un accident extrem de grav. A fost implicată o autocisternă încărcată cu 30 de tone de motorină și pentru degajarea unei victime încarcerate. S-a acționat pentru scoaterea victimei, punerea cisternei pe carosabil și degajarea traficului. A fost pericol de explozie în zonă, având în vedere că s-au scurs toate cele 30 tone de motorină”, a declarat marți, pentru Mediafax colonelul Neculai Olaru, șeful ISU Vaslui.

Colegii șoferului susțin că acesta efectuase timpii de odihnă în Vama Ploiești. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/accident-grav-soferul-unui-autocamion-a-murit-dupa-ce-s-a-rasturnat-cu-autocisterna-incarcata-cu-30-de-tone-de-motorina-24044.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/accident-grav-soferul-unui-autocamion-a-murit-dupa-ce-s-a-rasturnat-cu-autocisterna-incarcata-cu-30-de-tone-de-motorina-24044-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv