loading…

Aproape 60 de gospodării din județul Hunedoara au fost afectate, în această seară, de o ploaie torențială în urma căreia apa a intrat în beciuri și curți, la operațiunile de evacuare a apei participând peste 100 de pompieri și voluntari, transmite agenția Mediafax.

O rafală de ploaie torențială, însoțită de descărcări electrice, a inundat 56 de gospodării din județul Hunedoara, peste 100 de pompieri și voluntari lucrând, luni seara, la evacuarea apei din curți și beciurile gospodăriilor.

În urma fenomenelor meteo periculoase caracterizate de ploi torențiale însoțite de descărcări electrice au fost inundate de torenți 56 de gospodării. Acestea se află în localitățile Peștișu Mare, Peștișu Mic, Bârcea Mare, Bârcea Mică, Băcia, Cristur, Hunedoara și Șerel”, a declarat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara.

Potrivit sursei citate, în operațiunile de evacuare a apei, cu ajutorul motopompelor, din beciuri și curți sunt implicați 60 de pompieri și 53 de voluntari.

Tot în această seară, și tot ca urmare a furtunii puternice, pompierii de la Detașamentul din municipiul Hunedoara au intervenit în localitate, pe strada Cerbului, pentru a îndepărta elementele de tablă și lemn ale unui acoperiș de bloc dislocat de vânt.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/zeci-de-gospodarii-din-judetul-hunedoara-afectate-de-inundatii-dupa-o-ploaie-torentiala-24038.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/zeci-de-gospodarii-din-judetul-hunedoara-afectate-de-inundatii-dupa-o-ploaie-torentiala-24038-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv