Autor:
Radu Andreea
| luni, 30 mai 2016 | 0 Comentarii
| 25 Vizualizari

Stelian Tănase

Invitat la emisiunea “Om la Om” de pe B1 Tv, , istoricul şi jurnalistul Stelian Tănase a comentat ieșirea președintelui Klaus Iohannis după ședința CSAT, o apariție criticată de jurnaliști.

Cei doi invitaţi în studioul B1 Tv, Stelian Tănase şi jurnalistul Cornel Nistorescu, au criticat prestaţia preşedintelui României.

“M-am întâlnit cu el (Klaus Iohannis – n.r.) și la dus și la întors din Sibiu, lunea pe la amiază și vinerea pe la amiază. El tot nu se duce la servici, l-a prins duminica asta tot pe la Sibiu. El e plecat de vineri, a zis că se întoarce mâine (luni – n.r.). Se întoarce pe la amiază, că asta e regula. Nu cred că e sensibil la punctele de vedere, și eu m-am săturat, mi-e și jenă, e totuși președintele României și eu tot să îi zic”, a declarat Cornel Nistorescu.

“Toată săptămâna am scris, am spus de faptul că el rămâne un profesor de liceu, un primar de oraș de provincie, dar că nu este un politician și nu are anvergura necesară unui președinte și, din cauza asta, membrii CSAT-ului îl domină. El nu controlează CSAT nici prin legitimitatea sa, nici prin autoritatea sa, nici prin experiența lui”, a adăugat Stelian Tănase.Tag-uri:
stelian tanase, Cornel Nistorescu, Klaus Iohannis, sedinta CSAT, Iohannis criticat, CSAT, Sibiu

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/23-stelian-tanase-rzv-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/23-stelian-tanase-rzv-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Radu Andreea | luni, 30 mai 2016 | 0 Comentarii | 25 Vizualizari Stelian Tănase Invitat la emisiunea 'Om la Om'...

Preluat de la EVZ