Autor:
Andrei Micşa
| luni, 30 mai 2016 | 1 Comentarii
| 436 Vizualizari

Profetul indian Gupta Swami este celebru în lumea întreagă ca fiind un clarvăzător şi prezicător “cu har divin”, după câteva lucruri pe care le-a spus în trecut, şi s-au îndeplinit. El a lansat şi câteva preziceri care ar putea provoca panică printre liderii ţărilor din lumea întregă.

Gupta Swami este cunoscut în lumea întreagă după ce a prezis corect căderea lui Gorbaciov, prăbuşirea navetei spaţiale Columbia, sfârşitul comunismului în România şi execuţia soţilor Ceauşescu. Dar, potrivit adevărul.ro, el a mai lansat şi o idea cum că cea mai puternică personalitate şi conducător din lume va porni din Bucovina, în zilele noastre.

Indianul nu este prea cunoscut în ţara noastră, dar în India şi în alte ţări ale lumii, este celebru din cauza profeţiilor sale. Ba mai mult, conducători din diferite state din lume au cerut ajutorul lui Gupta Swami, pentru a afla ce se va întâmpla în viitor.

Una dintre prezicerile care i-au creat probleme este cea a morţii soţilor Ceauşescu. Se pare că, aflat în România în anul 1983, acesta a fost obligat să părăsească ţara noastră. Motivul ar fi fost chiar lucrurile spuse de el.

La aproape 20 de ani de când a vizitat România, acesta s-a întors. Iar ce a spus, i-a lăsat cu gura căscată pe mulţi.

Ceea ce mi-a purtat de curând paşii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei este mai ales faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici va porni la întâlnirea cu destinul său cea mai puternică personalitate politică pe care s-ar părea că în curând o va cunoaşte mileniul care a început. Am venit astfel să mă familiarizez şi eu cu aceste sfinte locuri, de unde va porni să acţioneze cel despre care am putea spune că va fi Mântuitorul omenirii viitoare”, a spus indianul la vizita sa în România.

Profetul a mai spus că sub conducerea bucovineanului, România va avea cea mai mare înflorire economică.

Întrebat cum se va realiza aceste lucruri, indianul a precizat că cei care vor conduce România se vor folosi de experianţa militarilor români aflaţi în teatrele de război din alte ţări, iar ţara noastră va avea un rol decisiv în cea de-al III-lea şi ultimul război mondial.

Tag-uri:
indian, profetie, putere, bucovina, romania, Gupta Swami, india, ceausescu

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/indian-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/indian-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Autor: Andrei Micşa | luni, 30 mai 2016 | 1 Comentarii | 436 Vizualizari Profetul indian Gupta Swami este celebru în...

Preluat de la EVZ