Autor:
Alexandru Toader
| luni, 30 mai 2016 | 0 Comentarii
| 5 Vizualizari

Anghe Iordănescu

Naționala României a pierdut, aseară, partida amicală cu Ucraina, scor 3-4, meci susținut în cadrul stagiului de pregătire din Italia.

„Tricolorii” au suferit vizibil în fața reprezentativei ucrainene, lucru semnalat și de selecționerul Anghel Iordănescu. „A fost o primă repriză foarte bună, în care am controlat în mare parte jocul și am marcat. Poate dacă nu era acea greșeală din finalul primei reprize în care am fost egalați… Dar toate celelalte goluri primite provin din greșeli individuale nepermise. Repriza a doua a fost una care efectiv ne-a scăpat de sub control, cel puțin în prima sa parte. Una cu foarte multe greșeli individuale și cu trei goluri primite făcute cadou adversarului, lucru care, din punct de vedere psihologic ne-a pus la pământ. În final am reușit să mai marcăm 2 goluri, dar insuficient. Trebuie să învățăm din aceste greșeli. Sunt nepermise pentru jucători cu mare experiență. Au intrat relaxați în repriza a doua, crezând că jocul este la discreția lor.

Sunt supărat pe greșelile individuale din repriza a doua. Partea finală a fost bună, dar rămân cu acele 15-20 de minute din repriza a doua cu acele greșeli nepermise. Noi ne-am făcut socotelile. Știm unde suntem, dar pentru jucători, pentru fani, ar fi fost foarte bine să menținem această perioadă de invincibilitate. Ajunsesem la 15 meciuri fără înfrângere, aveam un an și ceva de la ultimul eșec. Sigur avem de învățat din această înfrângere, a declarat Iordănescu după meciul cu Ucraina.

Pe 31 mai, selecționerul Iordănescu trebuie să anunțe lotul definitiv de 23 de jucători, ceea ce înseamnă să renunțe la cinci fotbaliști din lotul convocat pentru turneul din Italia și pentru partida cu Georgia.

Tag-uri:
Anghel Iordănescu, Romania, nationala Romaniei, Euro 2016, Ucraina, amical

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/22iordanescu-oco3523_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/22iordanescu-oco3523_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Alexandru Toader | luni, 30 mai 2016 | 0 Comentarii | 5 Vizualizari Anghe Iordănescu Naționala României a pierdut, aseară, partida...

Preluat de la EVZ