Autor:
Bianca Zaharescu
| luni, 30 mai 2016 | 0 Comentarii
| 10 Vizualizari

Fetiţa de 7 ani care şi-a pierdut viaţa la ştrandul din Geoagiu Băin şi-a fracturat coloana

Fetiţa de 7 ani din Turda care şi-a pierdut viaţa în dup-amiaza zilei de duminică, după ce a sărit de pe trambulina unui ştrand din Geoagiu Băi şi-a fracturat coloana atunci când a sărit în piscină, spun medicii legişti.

Medicii care au realizat autopsia fetiţei de 7 ani care a murit la Spitalul Municipal Orăştie după ce a suferit un accident la ştrandul din staţiunea Geoagiu Băi au stabilit că micuţa şi-a fracturat coloaa cervicală în momentul în care a sărit de pe trambulină în apă, potrivit Mediafax.

“Autopsia a arătat o fractură de coloană cervicală probabil produsă la momentul impactului cu apa, prin săritură de la înălţime. În momentul impactului capului cu apa se produce o flexare inversă, dorso-flexie a coloanei cervicale, când poate să cedeze vertebra. Acest lucru este susţinut şi prin faptul că prezintă şi un hematom subdural în curs de constituire, care este exclusiv de decelerare – capul loveşte un plan fix, apa fiind în acest caz planul fix unde a avut loc impactul”, a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX, Dan Mărculescu, şeful Serviciului Judeţean de Medicină Legală Hunedoara.

Totodată, în cursul dimineţii de luni, familia băieţelului care se presupunea că ar fi sărit peste fată în bazin a sunat la Poliţie.

”Poliţia Geoagiu a fost contactată prin reprezentant legal de familia unui minor în vârstă de 7 ani, din din judeţul Hunedoara, care şi-a arătat disponibilitatea de a sprjini ancheta penală cu privire la decesul minorei în vârstă de 7 ani, din judeţul Cluj, care a suferit un nefericit accident în statiunea Geoagiu Băi”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara.

Surse judiciare susţin pentru Mediafax că minorul despre care autorităţile hunedorene spuneau duminică, că ar fi sărit în bazin peste copila de 7 ani, ar fi dintr-o comună hunedoareană şi urmează să fie audiat de poliţişti.

”Fetiţa era cu părinţii ei la ştrand. A sărit de pe trambulină în bazin, în urma ei a sărit un alt copil, care i-a sărit practic în spate. Părinţii au solicitat Ambulanţa, iar la o oră şi jumătate, după resuscitări, a murit la spital”, declara, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Laura Bradu.

Tag-uri:
Geoagiu Băi, Dan Mărculescu, Laura Bradu, stradnul geoagiu bai, fetita moarta din geoagiu bai, bogdan nitu, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Hunedoara

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/strand-apa-sarata-praid-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/strand-apa-sarata-praid-465x390-300x239.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Bianca Zaharescu | luni, 30 mai 2016 | 0 Comentarii | 10 Vizualizari Fetiţa de 7 ani care şi-a pierdut viaţa...

Preluat de la EVZ