Autor:
Bianca Zaharescu
| luni, 30 mai 2016 | 0 Comentarii
| 1 Vizualizari

Ministrul Justiției, Raluca Prună

Ministrul Justiției, Raluca Prună, a declarat luni seară la Realitatea TV că ”nu mai suntem în România anului 2004”, făcând referire la reținerea directorului general al Hexi Pharma, Flori Dinu, în ideea că nu se mai fac arestări la comandă politică.

“În mod categoric, nu. Asta resping categoric. Dacă cineva își mai poate imagina că în România acestui an astfel de măsuri de reținere (…) se mai pot face la comandă politică, eu nu am niciun fel de ezitare să spun ‘nu mai suntem România anului 2004′”, a spus Prună, la Realitatea TV, întrebată dacă arestarea lui Flori Dinu are vreo legătură cu ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării.

Întrebată dacă se practicau astfel de lucruri în 2004, Raluca Prună a răspuns ca da, menționând că există rapoarte servind drept dovezi în acest sens.

În ceea ce privește investigațiile în dosarul Hexi Pharma, ministrul justiției a precizat că ancheta trebuie să fie făcută ”cu seriozitate, dar și cu oarecare celeritate”.

Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma a fost reținută vineri seară, iar a doua zi judecătorii au dispus plasarea ei în arest la domiciliu. Aceasta este acuzată de 99 de infracțiuni de înșelăciune în formă continuată, 29 de infracțiuni de înșelăciune și participare improprie la zădărnicirea combaterii bolilor. Inculpata a făcut declarații la instanță la data la care s-a judecat solicitarea procurorilor de arestare preventivă, potrivit Mediafax. Tag-uri:
raluca pruna, miniterul justitiei, hexi pharma, scandalul dezinfectantilor, flori dinu, flori dinu arestata, raluca pruna despre dosarul hexi pharma

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/raluca-pruna-foto-bun-0-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/raluca-pruna-foto-bun-0-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Bianca Zaharescu | luni, 30 mai 2016 | 0 Comentarii | 1 Vizualizari Ministrul Justiției, Raluca Prună Ministrul Justiției, Raluca Prună,...

Preluat de la EVZ