Autor:
Bianca Zaharescu
| luni, 30 mai 2016 | 0 Comentarii
| 27 Vizualizari

Victor Ponta

Fostul lider PSD, Victor Ponta exclude posibilitatea ca el să revină în fruntea social-democraților după alegerile locale, afirmând că în eventualitatea în care actualul șef PSD, Liviu Dragnea se va retrage de la conducere, ”o să vină altcineva”.

“Dacă se va retrage domnul Dragnea, o să vină altcineva la conducerea PSD. Nu eu. Eu cu Liviu (nr — Liviu Dragnea) nu jucăm ping-pong cu PSD, i-l dau eu lui, el mie. Totuși, noi doi în ultimii șase ani am condus PSD și la lucruri bune, la victorii, și la înfrângeri. Ne-am făcut împreună treaba pentru PSD și ne-am făcut-o mai bine decât alții”, a spus Victor Ponta, potrvit Agerpres.

Ponta și-a cerut scuze public pentru că a demisionat din funcția de prim-ministru: “Îmi manifest un mare regret față de oamenii pe care i-am dezamăgit. Este vorba nu doar de parlamentarii noștri care au votat Guvernul, e vorba de milioane de oameni care au votat în 2012. Eu am candidat să fiu prim-ministru în 2012 și evident că mă simt vinovat față de cei care m-au votat să fiu prim-ministru”, a adăugat Ponta.

Tag-uri:
Liviu Dragnea, Victor Ponta, PSD, sefia PSD, ponta refuza sefia psd

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/ponta-ataca-pe-toata-lumea-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/ponta-ataca-pe-toata-lumea-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Bianca Zaharescu | luni, 30 mai 2016 | 0 Comentarii | 27 Vizualizari Victor Ponta Fostul lider PSD, Victor Ponta...

Preluat de la EVZ