loading…

Vremea nu dă niciun semn de indulgență. Intemperiile au lăsat în urmă 10 morți în Europa și în Statele Unite. În Germania, ploile abundente au provocat viituri puternice. Inundațiile au determinat producătorul auto Audi să închidă una dintre fabrici.   

În Germania, inundațiile au luat trei vieți. O persoană a murit într-o parcare subterană din apropierea orașului Stuttgart. Autoritățile se tem că există victime printre și în rândul pompierilor care au participat la operațiunile de salvare. Din cauza ploilor torențiale care au provocat inundații masive, producătorul auto german Audi a anunțat închiderea unei fabrici din Stuttgart.

Vestul Franței se află sub cod portocaliu de ploi și furtuni. Meteorologii francezi au avertizat că vor cădea cantități mari de precipitații însoțite, pe alocuri, de grindină, după ce în weekend, zece copii au fost loviți de fulger într-un parc din Paris. Vremea nu este îngăduitoare nici în Statele Unite. Cel puțin șase persoane au murit, iar două sunt dispărute în urma inundațiilor provocate de ploile torențiale din Texas. Autoritățile americane au găsit două cadavre de-a lungul cursurilor de apă umflate de precipitațiile din ultima săptămână. Din cauza nivelului în creștere al râurilor din orașul Houston au fost evacuate 750 de familii.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/inundatii-teribile-in-europa-si-in-sua-numeroase-vieti-pierdute-in-apele-involburate-24034.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/inundatii-teribile-in-europa-si-in-sua-numeroase-vieti-pierdute-in-apele-involburate-24034-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv