loading…

George Ogăraru, fostul jucător al echipei Ajax Amsterdam, a primit o invitație pentru a evolua în meciul de pe 5 iunie, pe Santiago Bernabeu, care se va disputa între fostele legende ale lui Real Madrid și Ajax, formație unde fundașul român a evoluat până în vara anului 2010, notează Dolce Sport.

George Ogăraru va juca în echipa legendelor lui Ajax, alături de Edwin van der Sar, Clarence Seedorf, Marc Overmars sau Jari Litmanen. Pentru Real Madrid, vor evolua Zinedine Zidane (actualul antrenor al clubului de pe Santiago Bernabeu), Raul, Roberto Carlos, Figo sau Fernando Hierro.

În viață, niciodată nu e prea târziu pentru a juca meciul cel mai important. În data de 5 iunie voi fi pe teren, în echipa legendelor Ajax, pe Santiago Bernabeu contra legendelor Real Madrid! Am emoții mari legate de acest meci ținând cont de adversarii pe care urmează să îi întâlnesc: Zidane, Raul, Roberto Carlos, Figo, Hierro …de colegii de echipă alături de care voi evolua în acest meci: … de faptul că s-au vândut deja toate cele 60.000 de bilete ori de stadionul unde au jucat atâtea legende ale fotbalului mondial!! Nu pot fi decât onorat și norocos să iau parte la un astfel de eveniment! Pentru românii ce și-au luat deja bilet la acest meci: Ne vedem la Madrid“, a scris Ogăraru pe o rețea de socializare.

Amicalul de gală dintre legendele cluburilor Ajax Amsterdam și Real Madrid se va disputa, 5 iunie, pe stadionul campioanei Europei.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/george-ogararu-va-juca-impotriva-lui-real-madrid-in-viata-niciodata-nu-e-prea-tarziu-24030.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/george-ogararu-va-juca-impotriva-lui-real-madrid-in-viata-niciodata-nu-e-prea-tarziu-24030-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv