loading…

“Este un moment foarte dificil. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către Alan”, este mesajul postat de clubul Olympiakos pe un cont de socializare. Mesaje similare au postat pe conturile pesonale și colegii lui Pulido de la naționala Mexicului.

Conform surselor guvernamentale, Mexic are una dintre cele mai ridicate rate de răpiri din lume, aproape 1 000 pe an, însă surse neoficiale susțin că această cifră este de 10 ori mai mare.

Tamaulipas, locul unde a fost răpit jucătorul, se află la granița cu Statele Unite ale Americii și este un teritoriu pentru care își dispută supremația mai multe carteluri de droguri.

Potrivit cotidianului The Sun, Alan Pulido a fost răpit sâmbătă noapte în orașul Victoria din statul mexican Tamaulipas. Alan Pulido, atacantul echipei Olympiacos Pireu, a fost răpit de șase bărbați mascați în timp ce se întorcea de la o petrecere împreună cu prietena sa.

Alan Pulido a marcat 6 goluri în 15 meciuri jucate pentru Olympiakos și a fost în lotul Mexicului la Campionatul Mondial din 2014. Alan Pulido nu era convocat în lotul naționalei Mexicului pentru Copa America 2016, competiție care va avea loc în Statele Unite.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/fortele-de-securitate-mexicane-il-cauta-pe-alan-pulido-fotbalistul-rapit-in-tara-natala-24002.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/fortele-de-securitate-mexicane-il-cauta-pe-alan-pulido-fotbalistul-rapit-in-tara-natala-24002-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv