loading…

Traficul rutier este blocat, astăzi, în Covasna, pe drumul dintre Coșeni și Chichiș, unde un camion care transporta substanțe chimice s-a răsturnat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Covasna, agent principal Nicoleta Marin, camionul era condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani din București și transporta substanțe chimice.

La ora transmiterii acestei știri, circulația este blocată, traficul dinspre Chichiș spre municipiul Sfântu Gheorghe fiind deviat prin Ozun.

Reprezentanta compartimentului de informare și relații publice al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Covasna, cpt. Gunea Maria-Veronica, a declarat, pentru Mediafax că șoferului i s-au acordat primele îngrijiri de către echipajul SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe.

“La fața locului avem două autospeciale din cadrul detașamentului și grupa operativă. Am solicitat sprijin din partea ISU Brașov, care a sosit cu o autospecială CBRN (pentru incidente chimice, biologice, radiologice, nucleare – n.r.). În momentul de față au fost scoase din camion câteva containere care conțin o substanță lichidă, cu o macara. Camionul a fost pus pe roți”, a spus cpt. Gunea Maria-Veronica.

Șoferul camionului a fost transportat la Spitalul Județean din Sfântu Gheorghe, pentru îngrijiri medicale. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor accidentului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/atentie-soferi-trafic-blocat-dupa-ce-un-camion-s-a-rasturnat-24013.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/atentie-soferi-trafic-blocat-dupa-ce-un-camion-s-a-rasturnat-24013-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv