Autor:
Andrei Călin
| duminică, 29 mai 2016 | 0 Comentarii
| 88 Vizualizari

Vlad Chiricheş, un dezastru în meciul cu Ucraina

Naţionala României a fost învinsă în amicalul cu Ucraina (scor 3-4), disputat, duminică, la Torino. Elevii lui Anghel Iordănescu au fost conduşi cu 1-4, dar au reşuit să mai reducă din pagube, în final.

Naţionala României arată mari slăbiciuni înaintea debutului la Campionatul European din Franţa. Duminică, la Torino, “tricolorii” au pierdut confruntarea cu Ucraina, scor 3-4. Gabi Torje a deschis scorul în minutul 23, dar până la pauză, adversarii au egalat datorită lui Zozulya (43). Prima parte a reprizii secunde a fost un dezastru pentru români. Chiricheş a gafat grav şi i-a permis lui Zinchenko să puncteze pentru 2-1, apoi ucrainenii au mai înscris prin Konoplyanka (55) şi Yarmolenko (60). În final, Alibec (75) şi Maxim au redus din diferenţă (85). Pentru naţională a fost primul eşec venit după o serie de 15 jocuri cu rezultate pozitive.

“A fost o primă repriză foarte bună, o repriză în care am avut inițiativa și am controlat jocul. Am și avut ocazii destul de bune, am reușit să și marcăm. Dacă nu era acea greșeală când am fost egalați, dar și greșelile individuale din a doua repriză, stăteam altfel. 

A doua parte ne-a scăpat de sub control. Am făcut 3 goluri cadou adversarului. Grație schimbărilor am reușit să mai marcăm de două ori. Trebuie să învățăm din aceste greșeli nepermise pentru că vin din partea unor jucători cu experiență. În a doua repriză am intrat relaxați, jucătorii mei credeau că jocul va fi la discreția lor. Sunt mulți care nu au ritm de joc, mulți care la echipele de club au avut mari probleme în a prinde echipa. Mă refer la Gabi Torje, Maxim, o sumedenie de astfel de jucători fără partide în picioare. E greu să le dai ritm de joc să îi aduci la același nivel. Ei s-au prezentat în etape în acest cantonament din Italia. Mi-am făcut socotelile, știu unde suntem. Ar fi fost bine să menținem perioada de invincibilitate. Nu mai pierdusem de un an și ceva, 15 meciuri mai exact. Sunt supărat pentru greșelile individuale. Partea finală a jocului a fost bună, dar eu rămân cu impresia pe care mi-a făcut-o debutul reprizei a 2-a. Așteptăm meciul cu Georgia, sperăm să fim susținuți de fani.  Pe 31 mai voi anunța lotul pentru EURO 2016″, a spus selecţionerul Anghel Iordănescu la Digi Sport.Tag-uri:
romania, ucraina, amical, campionatul european, torino, chiriches

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/23chirichesalex4910-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/23chirichesalex4910-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Andrei Călin | duminică, 29 mai 2016 | 0 Comentarii | 88 Vizualizari Vlad Chiricheş, un dezastru în meciul cu...

Preluat de la EVZ