Autor:
Raluca Florescu
| duminică, 29 mai 2016 | 4 Comentarii
| 684 Vizualizari

Dan Adamescu aparea in ultimul timp in scaun cu rotile, in special la termenele de judecata

Ca reacție la condamnarea definitivă a tatălui său, la 4 ani și 4 luni de închisoare, cu executare, Alexander Adamescu, fiul lui Dan Adamescu, afirmă într-un comunicat trimis presei că “procesul este o imensă eroare judiciară programată”, susținând că se teme pentru viața sa și a tatălui său.

Adamescu junior susține că „19 parlamentari europeni și-au exprimat public indignarea și îngrijorarea față de acest proces pe care l-au etichetat inechitabil”.

Alexander Adamescu susține că statul român a ales fie să ignore, fie să bagatelizeze problemele de sănătate ale tatălui său, pentru a cărui viața se teme. „Sunt ferm convins că în zilele ce urmează vom fi atacați de toate organele de stat pentru a distruge sau a-și însuși tot ce a construit tatăl meu în ultimii douăzeci de ani: un grup de firme care încă susțin economia românească prin mii de locuri de muncă”, semnalează acesta.

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au dat, ieri, sentința definitivă în dosarul în care Dan Adamescu, patronul cotidianului România liberă, este acuzat că ar fi mituit doi judecători pentru ca aceştia să dispună soluţii favorabile în cazul unor dosare de insolvenţă ale unor firme la care omul de afaceri era acţionar.Tag-uri:
dan adamescu, alexander adamescu, romania libera, condamnare, curtea de apel

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/06adamescu_agerpres-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/06adamescu_agerpres-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEconomie
Autor: Raluca Florescu | duminică, 29 mai 2016 | 4 Comentarii | 684 Vizualizari Dan Adamescu aparea in ultimul timp...

Preluat de la EVZ