loading…

Traficul feroviar între Deva și Arad este oprit, duminică, din cauza unui accident care a avut loc pe raza localității hunedorene Zam, un autotren fiind lovit, la un pasaj de trecere la nivel cu calea ferată, de un accelerat, în urma impactului nefiind înregistrate victime.

Șeful transporturi feroviare Hunedoara, Ioan Balaș, a declarat că trenul accelerat 1821 care circula pe ruta București – Arad a intrat într-un autotren pe raza localității hunedorene Zam, traficul feroviar fiind întrerupt.

Totodată, potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara, Călin Dumitrescu, din accident nu au rezultat victime umane, acceleratul acroșând doar partea din spate a autotrenului.

Dumitrescu a spus că pompierii hunedoreni intervin pentru degajarea căii ferate.

Trenul Accelerat 1821 circula pe ruta Arad-București Arad.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/accident-feroviar-intre-deva-si-arad-un-autotren-lovit-de-accelerat-23982.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/accident-feroviar-intre-deva-si-arad-un-autotren-lovit-de-accelerat-23982-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv