Autor:
Feri Predescu Radu Andreea | sâmbătă, 28 mai 2016 | 3 Comentarii
| 1983 Vizualizari

O femeie de 30 de ani angajată ca vânzătoare la un chioșc de ziare, a fost înjunghiată în această seară la Constanța. Potrivit martorilor, un bărbat a fugit imediat de la fața locului.

UPDATE. Politistii constanteni au un suspect in cazul femeii ucise in seara trecuta intr-un chiosc de ziare. Surse din ancheta spun ca individul urmează sa fie adus la sediul IPJ Constanta. Femeia de 33 de ani, vânzătoare la chioscul de ziare din zona Delfinariu,  a fost ucisa cu 11 lovituri de cutit de un individ care apoi a luat-o la fuga pe străzile dinspre mare. Scopul crimei pare sa fie jaful însă nu e exclus sa fie si alte cauze. In urma cu 10 zile, in parcul din spatele Delfinariului, o adolescenta de 15 ani a fost înjunghiată in brat  de un individ care a vrut sa-i fure telefonul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, Claudia Tatarici, “Pacienta înjunghiată a decedat la spital”. Agresorul a fost căutat toată noaptea, nu a fost găsit.  

Victima se numește Adriana Fărcaș, mamă a două fetițe de 4 și 6 ani, născută în 1983. Femeia lucra în chioșcul de ziare la schimb cu sora ei.

Mai multi copii care se joacă seară de seară în spatele chioșcuri spun ca au văzut un individ fugind cu un cuțit în mana. Era îmbrăcat cu o joaca neagra, avea parul foarte scurt la tâmple și o creastă în creștet. 

Părea ca e drogat, spun tinerii. Pe de altă parte, unul dintre criminaliștii de la fata locului spune ca înainte de agresiune femeia juca pe Facebook “Criminal case”.

UPDATE: “Pacienta injunghiată prezintă multiple plagi la nivelul toracelui, este în stare critică la camera de resuscitare de la Urgența Spitalului județean Constanța”, spune medicul Claudia Tatarici de la Serviciul Județean de Ambulanță Constanța.

Femeia de 30 de ani, a fost în această seară înjunghiată de mai multe ori în zona pieptului, în timp ce se afla în chioșcul de ziare la care lucra.

Martorii au auzit țipete și au văzut un bărbat fugind de la locul faptei. Potrivit descrierii făcute de martori, este vorba de un bărbat tânăr, brunet, înalt.

Tag-uri:
femeie injughiata, vanzatoare injunghiata, constanta injughiere, vanzatoare de ziare din Constanta, atac, barbat, femeie din constanta, Roxana Nemțeanu

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/img-20160527-wa01401-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/img-20160527-wa01401-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Feri Predescu ,  Radu Andreea | sâmbătă, 28 mai 2016 | 3 Comentarii | 1983 Vizualizari O femeie de 30 de...

Preluat de la EVZ