loading…

Un activist i-a aruncat un tort în față unui lider al opoziției germane la o întâlnire a partidului social-democrat Die Linke organizată sâmbătă, în semn de protest față de politica sa antiimigranți, relatează Associated Press.

Vicepreședintele partidului Die Linke (de stânga), Sahra Wagenknecht, a intrat sâmbătă în vizorul unui grup de activiști care se autointitulează “Inițiativa Antifascistă: Torturi pentru Mizantropi”.

Incidentul a avut loc la o întâlnire a partidului în Magdeburg. Gruparea a distribuit flyere prin care își explicau inițiativa ca un protest față de declarațiile lui Wagenknecht referitoare la situația imigranților din țară și a politicilor necesare în gestionarea acestei crize.

Wagenknecht a subliniat în mai multe rânduri că Germania trebuie să-și stabilească niște limite în privința capacității sale de găzduire a imigranților, declarând că “nu toți refugiații pot veni în Germania”.

Partidul Die Linke este cea mai mare formațiune politică a opoziției germane, dar popularitatea sa a scăzut, în contextul în care partidul naționalist Alternativa pentru Germania câștigă din ce în ce mai mulți susținători.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/un-lider-al-opozitiei-germane-a-primit-un-tort-in-fata-ca-protest-fata-de-politica-sa-antiimigratie-23968.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/un-lider-al-opozitiei-germane-a-primit-un-tort-in-fata-ca-protest-fata-de-politica-sa-antiimigratie-23968-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv