Autor:
Radu Andreea
| sâmbătă, 28 mai 2016 | 0 Comentarii
| 138 Vizualizari

Traian Băsescu

Traian Băsescu a afirmat, vineri, la România Tv, că, dacă era premier, ar fi ordonat imediat un import guvernamental pentru dezinfectaţi, după ce ar fi retras din spitale toate produsele Hexi Pharma.

“În primul rând este o problemă publică de neîncredere. Aş fi retras, dacă eram premier, spuneam: scoateţi tot ce înseamnă Hexi Pharma. Ordonam imediat import guvernamental pentru dezinfectanţi pentru spital şi făceam un stoc în rezerva de stat şi dădeam spitalelor ce le trebuia, dezinfectanţi de cea mai bună calitate, testaţi, după care importaţi imediat pentru o perioadă de trei luni să acoperim toate nevoile spitalelor care foloseau Hexi Pharma până se lămureşte cu această întreprindere”, a precizat Băsescu la România Tv.

El a susţinut că şi alte firme din sectorul de sănătate vor fi prinse “în vâltoarea cazului Hexi Pharma”. “Cred că în vâltoarea cazului Hexi Pharma vor fi prinse şi alte firme care furnizează către sectorul nostru de sănătate, dacă ne referim la sănătate. De exemplu, am auzit declaraţii ale unor medici cu privire la săpunul chirurgical produs de o firmă românească”, a adăugat Băsescu.

Potrivit lui Băsescu, nu există dubii că Hexi Pharma a fost în neregulă.

Tag-uri:
Traian Basescu, premier, hexi pharma, scandalul dezinfectantilor, sanatate, spitale, dan condrea

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/07-traian-basescu-nd-465x390-6.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/07-traian-basescu-nd-465x390-6-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Radu Andreea | sâmbătă, 28 mai 2016 | 0 Comentarii | 138 Vizualizari Traian Băsescu Traian Băsescu a afirmat, vineri, la...

Preluat de la EVZ