Autor:
Mihnea-Petru Pârvu
| sâmbătă, 28 mai 2016 | 0 Comentarii
| 75 Vizualizari

Coloanele oficiale au fost dintodeauna pe placul potentaților, indiferent de culoarea politică sau dacă se află sau nu la putere. Iar obediența polițiștilor față de ei e fără limite.

 O știre din 5 decembrie 2000, publicată în pagina a 3-a a EVZ demonstrează acest fapt cu prisosință. Astfel, autoturismul cu care se deplasa fostul premier al României a fost urmărit de polițiștii sibieni pentru viteză peste limta legală. Mai mult, mașina marca Audi, în care se afla fostul prim-ministru nu a oprit la semnalul patrulei de circulație decât după o urmărire de câțiva kilometri. În urma identificării prețioasei încărcături de pe bancheta din spate, nu numai că șoferului nu i s-a aplicat nicio sancțiune ba, mai mult, s-a ales și cu un antemergător care l-a escortat până la limita județului.

INFO

Dacă acest lucru s-ar fi întâmplat în zilele noastre, toți cei implicați ar fi dat cu subsemnatul la Parchet și s-ar fi întocmit și un dosar penal.

CV

Mădălina Scutelnicu a fost corespondenta EVZ, la Sibiu, la începutul anilor 2000. În prezent este avocat.Tag-uri:
nicolae vacaroiu, coloane oficiale, sibiu, evz, madalina scutelnicu

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/evz1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/evz1-465x390-300x283.jpgrootstireaActualitate/EsentialMemoria EVZ
Autor: Mihnea-Petru Pârvu | sâmbătă, 28 mai 2016 | 0 Comentarii | 75 Vizualizari Coloanele oficiale au fost dintodeauna pe...

Preluat de la EVZ