loading…

Firma Hexi Pharma a transmis astăzi, printr-un comunicat de presă, că directorul general al societății, Flori Dinu, nu a făcut nicio declarație în ultimele 24 de ore la Parchet.

“Flori Dinu nu a făcut nicio declarație la Parchet în ultimele 24 de ore. Ținem să precizăm că a existat o citație de la Parchet pentru vineri, 27.05, ora 17.00, dar pentru Hexi Pharma în general. Informația că a fost citată și nu s-a prezentat este falsă. Mandatul de aducere a venit la ora 16.00 în timp ce Flori Dinu era la serviciu. A colaborat cu organele de anchetă încă de la început și s-ar fi prezentat oricum la Parchet la ora 17.00. Nu a fost ridicată de acasă sau de pe stradă, a mers împreună cu reprezentanții Parchetului de la birou și aceștia nu au trimis mascați”, a transmis firma sâmbătă, printr-un comunicat de presă.

Comunicatul Hexi Pharma vine după ce vineri seara, Flori Dinu, directorul general al companiei, a fost reținută de procurori, fiind acuzată de 99 de fapte de înșelăciune în formă continuată, 29 de fapte de înșelăciune în formă simplă și participație improprie la zădărnicirea combaterii bolilor.

“Avem informații sigure de la avocați că nu a dat niciun fel de declarații pâna în acest moment și informații de la angajații companiei că, în cursul zilei de ieri, în urma unei anchete interne, ar fi aflat de la directorul de producție că existau, într-adevar, rețete schimbate pentru o parte dintre produse, dar că diluația era conform normelor europene de biocizi, astfel încât produsele să fie eficiente. Din informațiile de la avocat, nu a declarat acest lucru până în acest moment întrucât nu a avut ocazia”, mai transmite Hexi Pharma.

Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 vor decide, sâmbătă, dacă admit cererea Parchetului de arestare preventivă a acesteia. În aceeași cauză este cercetat sub control judiciar și chimistul firmei, fiind acuzat de participație improprie la zădărnicirea combaterii bolilor și înșelăciune, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, și-a pierdut viața, duminică seară, într-un accident rutier petrecut în județul Ilfov, pe drumul ce leagă localitățile Buftea de Corbeanca. Parchetul General a anunțat marți că moartea lui Dan Condrea a fost violentă, iar leziunile “constatate s-au putut produce prin loviri de corpuri și planuri dure, cât și prin strivire de componentele unui autovehicul”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/hexi-pharma-flori-dinu-nu-a-facut-nicio-declaratie-la-parchet-in-ultimele-24-de-ore-23964.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/hexi-pharma-flori-dinu-nu-a-facut-nicio-declaratie-la-parchet-in-ultimele-24-de-ore-23964-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv