loading…

Flori Dinu, directorul general al Hexi Pharma, va fi cercetată în arest la domiciliu, a decis Judecătoria Sectorului 5, aceasta fiind acuzată de 99 de infracțiuni de înșelăciune în formă continuată, 29 de infracțiuni de înșelăciune și participație improprie la zădărnicirea combaterii bolilor.

Judecătoria Sectorului 5 a decis, astăzi, ca Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma, să fie plasată în arest la domiciliu. Aceasta a fost reținută vineri seara, procurorii cerând arestarea ei preventivă, fiind acuzată de 99 de infracțiuni de înșelăciune în formă continuată, 29 de infracțiuni de înșelăciune și participație improprie la zădărnicirea combaterii bolilor. Decizia judecătoriei nu este definitvă însă este executorie.

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Flori Dinu, “în calitate de director general al Hexi Pharma, având atribuții în special pe partea de vânzări desfăsurată de societate, la instigarea numitului Dan Alexandru Condrea și cunoscând că produsele comercializate nu respectă specificațiile din etichete, a coordonat întreg personalul care a promovat produsele și a intermediat activitatea de negociere și încheiere de contracte de furnizare, inducând în eroare reprezentanții unităților medicale care au achiziționat produsele”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/flori-dinu-directorul-general-al-hexi-pharma-cercetata-in-arest-la-domiciliu-23969.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/flori-dinu-directorul-general-al-hexi-pharma-cercetata-in-arest-la-domiciliu-23969-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv